Gratis registreren
Wachtwoord vergeten
Over Juridischeagenda.nl

Over Juridischeagenda.nl


Juridischeagenda.nl beoogt een compleet overzicht te bieden aan de bezoekers die graag op de hoogte willen blijven van evenementen in juridisch Nederland. Met behulp van het initiatief kan men in een oogopslag zien welk aanbod er is aan interessante nascholingen, bijeenkomsten en cursussen.

Van postacademische opleidingen tot congressen en lezingen. Alle juridische bijeenkomsten staan integraal vermeld. Daarnaast kunnen cursisten of deelnemers zich direct inschrijven.

De website bundelt alle aanbieders van post academisch onderwijs en organisatoren van bijeenkomsten.


Over JuridischeAgenda.nl
JuridischeAgenda.nl maakt op een snelle en overzichtelijke manier inzichtelijk welke juridische evenementen er door welke organisator aangeboden wordt. Een geavanceerde zoekmachine maakt het mogelijk om de zoektocht naar een interessante cursus te verfijnen. De evenementen zijn ook direct op te slaan in Microsoft Outlook, te bekijken via de kaart van juridisch Nederland en door te sturen aan bijvoorbeeld collega's.

De juridische professional kan gemakkelijk navigeren tussen aanbieder, vakgebied, plaats, tijd, prijs , educatiepunten. Inschrijven voor een evenement is direct mogelijk door middel van het invullen van een webformulier, die direct naar de aanbieder toe gaat. Het rendement is dus meteen inzichtelijk. Gebruiksvriendelijk voor de bezoekers en effectief voor de werving van cursisten.

Door middel van de website kan men direct een evenement op de website en de aangesloten partnersites plaatsen.
Daarnaast kunnen congresorganisatoren gebruik maken van de mogelijkheid om nieuwe agendapunten en wijzigingen geautomatiseerd te plaatsen.

Evenementen zonder winstoogmerk worden kosteloos geplaatst. Deze activiteiten van specialisatievereningen, universiteiten en studieverenigingen worden gratis vermeld.

De eerste versie van de website van het initatief is in de zomer van 2008 'live' gegaan.

JuridischeAgenda.nl wil op basis van commentaren van nieuwe gebruikers functionaliteiten toevoegen en andere verbeteringen aan de website doorvoeren ten behoeve van de gebruiksvriendelijkheid. Feedback is daarom van harte welkom.


Adverteren
Contact
Feedbackformulier